LAZAGNE AMSTERDAM

LAZAGNE AMSTERDAM Pure Italiaanse specialiteiten

order food online

Recentreview


4.5 stars out of 148 reviews
11 Jun 2019 at 10:00 Ik snap de 4,5 ster niet helemaal.. ik zou dan denken dat het eten behoorlijk goed is maar dit viel me tegen. Eten was wat mij betreft net voldoende, leek allemaal wat teveel uit een potje en de lasagnebladen zelf hadden wat meer ‘al dente’ gemogen.
28 May 2019 at 17:46 Nooit teleurgesteld met de lazagnes van Lazagne!
30 Apr 2019 at 19:38 Amazing lasagne, the best in town!!
30 Apr 2019 at 19:02 Altijd lekker en vers. Het eten komt nooit echt heet aan (qua temperatuur) ondanks dat ik dichtbij woon, maar dat mag de pret zeker niet drukken.
17 Apr 2019 at 21:01 Focaccia funghi was veel te zout.
13 Apr 2019 at 10:26 Heerlijk (cannelloni, focaccia, tiramizu)! Kleine porties en prijzig, maar wel kwaliteit! Verpakking zonder plastic en alu.folie en nietjes zou beter zijn. Bezorging goed, snel, vriendelijk.
17 Mar 2019 at 19:23 Eigenlijk heel gewoon, niet dat je zegt wauw dit is lekker. Ook om extra parmezaanse kaas gevraagd, deze niet gekregen. Proefde helemaal geen kaas. Dus zelf naar de winkel gegaan.
6 Mar 2019 at 21:53 Delicious again, Lazagne!
5 Mar 2019 at 7:50 Awesome lasagne. The tiramisu was not delivered at first. After a call it was delivered yet, with a free additional desert included! Awesome service <3 :)