LAZAGNE AMSTERDAM

LAZAGNE AMSTERDAM Pure Italiaanse specialiteiten

order food online

Recentreview


4.5 stars out of 115 reviews
12 Oct 2018 at 1:18 Lekker!!!
7 Oct 2018 at 20:50 Heerlijk, vooral met de groenten erbij. Kan iets warmer, miss met folie? Kwaliteit lasagne is goed!
27 Sep 2018 at 20:33 Heerlijk gegeten weer! Hier eet je vers, lekker en voor een goede prijs
26 Aug 2018 at 9:23 Het was heel lekker had alleen iets warmer gemogen.
30 Jun 2018 at 12:56 Just the best Lasagna you can get outside Italy ( no matter what country).
18 Jun 2018 at 8:09 Niet bijzonder maar ook niet slecht.
14 Jun 2018 at 21:11 Smaakvolle bolo lasagna en romige tiramisu! Me like!
9 Jun 2018 at 14:28 Lekker veel en vers
30 May 2018 at 19:27 Súper lekker eten, keurig op tijd bezorgd. Wel net goed warm, meteen eetbaar dus. Niet heel heet. Tiramisu ook mega lekker
19 May 2018 at 11:36 Bezorging was netjes op tijd, eten was heerlijk en mooi gepresenteerd, mijn verzoek om geen Parmezaan was ingewilligd. Helemaal top.
4 May 2018 at 21:12 Eerste keer dat ik hier heb besteld. Was aangenaam verrast: eten was mooi gepresenteerd in bezorgdoos van karton. Het had nog iets warmer mogen zijn. Verder helemaal top!
30 Apr 2018 at 9:07 The food was amazing, but last time I ordered It took more than one hour to have it delivered. I called the place and the owner politely explained that according to thuisberzogd the delivery guy got lost and they had to send another one!